Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

Our customers, a young woman and her little daughter, deserved for the house in which they chose to live to reflect their joviality and to provide them well-being to live as mother and daughter.

The great transformation began with the demolition of the wall dividing the kitchen and the living room, uniting these two rooms and creating thus a wide space filled with light and reinforcing everyday interactions between our customers.

However, although united, these spaces maintain their distinct functions, given that there is a need to create a space division from what is the living room and what is the kitchen.

As a result, we use false ceilings and material variations in the floors to create this non-formal separation.

The white, materialized in the different elements, arises as a connecting and continuity link in all the construction work.

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
budget!