Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

“It was about 18 years old and 183 sq ft, an outdated kitchen in desperate need of a new look. It ultimately underwent a full intervention which allowed, in only a month, the achievement of the intended objectives: increase the efficiency and modernize the space.

The main challenge of the turnkey project (…) was to add four storage modules to the kitchen, as well as a dining area with two extra seats and, last but not least, make the whole area look wider and brighter, to which the selected lighting (LED Wan spots from Flos and Caboche Lamp from Patricia Urquiola) strongly contributed, together with the application of a mirror next to the dining area. The kitchen thus became wider and was hereafter distributed by a central aisle, with large workbenches, that made the whole space more efficient and aesthetically pleasing. (…) ”

in Caras Decoração

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
budget!