Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

The initial project requested by the Ferrovial Group to Urban consisted in the building/rebuilding of the locker room for the employees, including a social area.

It was later on requested that the project should also include the transformation of a file area into an office and the creation of an area for the treatment of the plant protection agents.

Given the constraints of the space, we decided that the project should be limited to the existing industrial scale, incorporating in its design a functional and austere image.

While designing the exterior, we took the risk of deriving maximum benefit from the expression “used materials” and unifying the different constructive systems observed in the two volumes. The wavy metal sheet put in the areas above the gradient of the stairs covers the façade with the colour similar to the institutional image of Ferrovial – the remaining areas (inferior) were painted dark grey so as to resist the incrustation of dirt.

 

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
free budget!