Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

We were asked to carry out a set of interventions to allow the valorization of the Casa Fundevila potentialities, rehabilitating misused spaces and improving the functionality of others.

The great objective is to offer the guest the opportunity to relive the cultural practises, values and traditions of the rural societies in current comfort conditions.

The interior remodelling works will allow us to reorganize the functions of several areas (shed, hall, living room and bedrooms). Besides the functional improvements and the space gain for the guests, we also created the opportunity to modernize material and aesthetics concepts.

The interventions in exterior spaces aimed at improving the comfort level of the guests’ preferential areas – swimming pool and exterior terrace – and creating a new living area by the pool (shed).

With the decoration and furniture-related interventions (entrance/reception, dining room, breakfast room, living room, double and quadruple bedroom) what we intended to do was respecting the philosophy of this kind of Tourism with a classic image of a 16th century house but with the comfort that is nowadays required by the guests.

 

 

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
free budget!