Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

The existing building was completely remodelled with: two bedrooms, a bathroom, living room, dining room/kitchen and an outside recreation area.

The challenge was to combine existing traditional elements with the spatiality and materials of contemporary architecture.

Regarding the interior of the building, we highlighted the division of areas through the use of solid wood laths revealing the total wideness of the house without losing its functionality.

The interior/exterior connection was always present through the use of long glazed areas protected by solid wood laths, focusing on the outside view.

The outside arrangements were carried out with great care, with a dynamic but also homogeneous design, featuring some garden areas and also gravel or pine bark areas.

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
budget!