Peça já o seu Orçamento!

Client
chalenge

The initial request was to decorate a room on the ground floor of the house that wasn’t being used. Given that it leads straight to the exterior, it should be considered as a room especially in summer.

Floating floor and wallpaper were applied so as to create a warmer and more comfortable space for the intended use.

The proposal was developed with custom-designed and custom-made furniture. The wide living area includes a sofa of large dimensions, armchairs and some poufs. The dining area is composed by a round table and chairs that may also be used outside. As a complement, side tables and lamps were designed in the same fabric used for the poufs, and carpets and cushions were acquired.

The existing balcony was covered in deck imitation ceramic so as to function as an extension of the interior living area.

Gallery
Of the Project

The Testimony
of the Client

Leave a Comment

Ask us now for a
budget!